Site-ul www.teddystore.ro este administrat de Sc TEDALEX AMC Srl, cu Sediul Social in Sanandrei nr
167 A, jud.Timis, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/69/2018. CUI: 38690471

Sc TEDALEX AMC Srl certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de lege pentru protectia
persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prelucrarea datelor cu caracter personal sunt prelucrate cu bună-credinţă şi se face în temeiul şi în
conformitate cu prevederile legale.

Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite şi
legitime, adecvate, pertinente şi neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior
prelucrate.

Sc TEDALEX AMC Srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin
sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.teddystore.ro pentru a
trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, servicii de curierat, diverse oferte speciale, promotii,
etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter
personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legea Nr. 506/2004 privind
prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor
electronice, www.teddystore.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai
pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un
membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama,
marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea
fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.
Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de:

  • dreptul de acces, de interventie asupra datelor
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a va adresa justitiei
  • dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
  • dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit rectificarea sau actualizarea în special a datelor
    incomplete sau inexacte, pe baza actelor doveditoare.
  • dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit transformarea în date anonime a datelor a căror
    prelucrare nu este conformă cu Legea Nr. 677/2001.
  • dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite
    datele oricărei operaţiuni efectuate, dacă aceasta notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu
    presupune un efort disproporţionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  • dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime, ca datele care va vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare; în caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
  • dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate.
  • dreptul de a vă adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege, care au fost încălcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa informand www.teddystore.ro cu privire la
incalcarea drepturilor printr-o declaratie explicita, trimisa prin serviciul postal sau la adresa de e-mail
office@teddystore.ro
De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea Nr. 677/2001
persoana vizată se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu
Caracter Personal sau/şi instanţelor de judecată.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai
curand posibil. Toate informatiile completate in formularul pentru inregistrarea unei comenzi (nume,
adresa, adresa de e-mail, telefon), precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi
dezvaluite niciodata unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga. Prin
completarea formularului de inregistrare de pe site-ul www.teddystore.ro, utilizatorul declara ca isi
da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate
si folosite in viitor de catre administratorii www.teddystore.ro in urmatoarele scopuri:
Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de
utilizator, etc);
Sc TEDALEX AMC Srl va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind
situatia contului de pe www.teddystore.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in
evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate
in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate
comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate.
Pentru mai multe detalii şi informaţii orice persoană interesată se poate adresa:
Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bucuresti, Str. Olari, nr. 32, Sector 2.
Telefon: (021) 252.58.88 Fax: (021) 252.57.57
Web: www.dataprotection.ro
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro